2. és 3. nap

2012.03.28. 20:14

Elnézést a kimaradásért.. Na már most...

Kedd és szerdai nap szintúgy koplalós hangulatban telt el de biza láss csodát, már 3 kilóval könnyebb vagyok mint eddig, tehát 87kg. Kíváncsi leszek a beígért 7.5-10kg közti eredményre. Futás nem volt se tegnap, se ma. Vasárnap lesz a Vivicita félmaratonom amit az IT szalagommal remélem le tudok futni, az idő konkrétan nem is érdekel mert tudom hogy nem lesz PB ez se, csak a távot tudjam teljesíteni.

2. nap: Reggeli: fél citrom, 3 főtt tojás, kávé; Ebéd: 3 főtt tojás, főtt karfiol, kávé; Vacsora: 1 szelet sült hús, vegyes saláta.

3. nap:  Reggeli: fél citrom, 2 főtt tojás, kávé; Ebéd: 2 főtt tojás, főtt karfiol, paradicsom; Vacsora: 1 szelet sült hús.

Holnap kipróbálok pár gyakorlatot a térdemre és megnézem pár kilométeren bekrepál-e avagy sem. Holnap este melózok, szóval leghamarabb péntek reggel tudok írni.

Szerző: Mav063

4 komment

Címkék: diéta futas

A bejegyzés trackback címe:

https://mav063.blog.hu/api/trackback/id/tr564346484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fekekriszti 2012.03.29. 07:26:50

szia!

Én szurkolok neked, jó olyan örültekkel találkozni, mint én. ( a hosszútávok szerelmese...:D)És igazából szurkolnom sem kell, mert egyértelmű, hogy lazán leadod majd a plusz kg-at!!
Igazán nem akarok beleszólni, de :DDDDDD....biztos vagy benne, hogy az a diéta amit folytatsz jó neked?! És legfőként a már valószínűleg jelenleg is megkopott térdednek?!!! Ezzel lefogod lassítani az anyagcseréd, és hosszútávon rontasz a helyzeteden. Nem beszélve arról, hogy fontos tápanyagokat vonsz meg így magadtól, (főleg ha edzel mellette, ne lepődj majd meg az esetleges izomgörcsökön, erősödő térdfájdalmon...), más anyagok pedig fel fognak szaporodni a szervezetedben, és itt elsősorban a rossz koleszterinre gondolok, ami majdhogynem elkerülhetetlen ennyi tojás mellett!!!

Ne haragudj tényleg nem kioktatni akarlak, milyen jogon tenném?!! CSak egy picit gondold át megéri-e ez neked?

Mav063 2012.03.30. 08:45:05

@fekekriszti: Szia! Igazából csak 1 hétig szándékozom folytatni ezt a kínzást, utána pedig ráállni egy ésszerűbb és egészségesebb étrendre mint amit eddig űztem. Próbálom tartani a 18:00 utáni kajálások elkerülését, a műkajákat meg minden egyebet ami kártékony. Persze azért néha tuti engedek a csábításnak mert hát az ízek közel állnak a szívemhez, viszont a fokozott edzésekkel ennyi luxust úgy gondolom megengedhetek magamnak. Péntek van, szóval ezt már letolom a diétával utána pedig normális ember módjára táplálkozom majd.

Nem haragszom, ez a lényege a dolognak hogy más is kifejtse a véleményét a dologgal kapcsolatban. Teljesen analfabéta vagyok e téren. Barátnőm mesélt a módszerről, beírtam google-be, megnyitottam egy oldalt és láttam hogy orvosok rakták össze a sztorit és pár napra rá nekiugortam. Futó vagyok és nem életmód tanácsadó. :D

fekekriszti 2012.03.30. 10:52:32

Oké egy hetet kilehet bírni, bár ezek az orvosok nem tudom mit gondoltak (én dietetikusnak készülök, plusz egészségfejlesztést tanulok), ami nekem elsőnek szemet szúrt, azt biztos nem tüntették fel, nézz utána nyugodtan: 1 tojás koleszterintartalma durván 240 mg, a napi ajánlott mennyiség pedig 300 mg, ennél több nem egészséges, sőt igen káros is lehet!! Lenne még egy-két rossz érték, de azok annyira nem szembetűnők, mint ez. Feltehetőleg 1 hét alatt ez nem fog olyan nagy károkat okozni, de huzamosabb időn keresztül ez egy igen veszélyes fogyókúra!!! Két dologra vigyázz, ha hétvégén félmaratont akarsz futni, legalább a folyadékpótlásról gondoskodj nagyon okosan, esetleg izotóniás itallal is (tudom h magas a cukortartalma, és az plusz kcal), de ha ezt nem teszed meg, akkor sztem elvárható, hogy egy kis teljesítménycsökkenést fogsz tapasztalni, ez nem feltétlenül törvényszerű, de nagy rá az esély. A másik dolog, tervezd meg a jövőhetedet, legalábbis az elejét mindenképp, ha ezt nem teszed meg, akkor könnyen megcsúszhatsz, és nem lenne jó ha az eddigi munkád kárba veszne!!! A fogyás igazából semmi másról nem szól, mint tudatosságról, meg matekozásról, na meg a legfontosabb: AKARATERŐ, és te asszem' ezzel a héttel bizonyítod, hogy van neked. Ugyanezzel a lendülettel folytasd tovább és akkor nem lesz gond!! :)

szilvi1960 2012.03.30. 13:59:12

Legyen akármilyen diéta, a kávét sosem hagyom ki, max nem rakok bele cukrot :) Amióta cafissimo kávéfőzőnk van, alig tudom megállni, hogy ne igyak óránként kávét minu.me/-cafissimo
süti beállítások módosítása