4. nap

2012.03.30. 08:39

Péntek van, de a csütörtöki bejegyzéssel ugyebár lógok, csak hát éjszakás voltam aztán nem volt lehetőségem írni.

Reggeli: 1 főtt tojás, fél citrom, kávé
Ebéd: vegyes saláta
Vacsora: 1 szelet pirítós, 2 főtt tojás, egy kis adag túró

Ma reggel amint hazaértem, első dolgom volt köszönni anyámnak. Második dolog pedig megmérni magam. :D Szerencsére tartom az 1 nap 1 kg menetelést és már 86-ot mutatott a marhamérleg. Ma az ebédet kihagyom mert alszok, vacsora után meg megyek haverom kocsmájába a barátnőmmel, de csak vizet fogok inni. Múltkori alkalomnál is rátámaszkodok a pultra és odabököm régi cimborámnak "Egy pohár vizet kérnék szépen". Azt a meglepődött arcot látni kellett volna... Na de a péntekről majd csak holnap nyilatkozom!

Mellékesen egyik kollégám aki 2 hétig szabin volt, első mondata az volt felém, hogy leadtam pár kilót. Személy szerint én még nem nagyon látom a belemen a csökkenést, de ne is most várjam a csodát hanem 1-2 hét múlva... bár akkor már rendes kajákat szándékozom enni persze mértékkel és többet mozogni. Ez csak ilyen kezdőlöket. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://mav063.blog.hu/api/trackback/id/tr634349501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása